lauantai 10. maaliskuuta 2012

LAIKO ROP TALLINNASSA


LAIKO -Weekasi Level´s High- 13kk. korjasi yllättäen koko potin kotiin Tallinnassa
ollen ROP ja JUN ROP, kera JUN SERTin!! Aivan mieletön juttu. Onnea niiin paljon Ennille hienosta suorituksesta ekaa kertaa junnuluokassa!

Tuomarina: Waldemar Mrowiec, Puola

Tässä hieman epäselvä arvostelu...

"Very good type, good bone, very good typical head, correct bite, long neck, deep ?, very well ? nibs, straight topline, little soft pasterns"

Ollaan niin ylpeitä Lotan pojista kyllä! REDI oli tosiaan Tornion ryhmiksessä VSP ja sai ensimmäisen sertinsä ja oli myös ensimmäinen "Weekasi", joka sai sertin!

On sitä vissiin oltu niin lomatunnelmissa, ettei ole kerennyt koneellekkaan päivittelemään upeita uutisia. Alkuviikon olin tietysti Tervolassa mökkeilemässä ja pilkkimässä, nautiskellen upeasta säästä ja loppuviikon olin sitten Oulussa ja tapasin siellä Chandleriä (Weekasi Liquorice Shot) ja Rediä (Weekasi Limited Edition) omistajineen Redi ja Millakin olivat sattumalta lomailemassa Kempeleessä!
Tavattiin Chandlerin kodissa. Kiitos Anniina ihanista tarjottavista! Nam!

Täytyy mainita käynnistä sen verran, että...

Chandlerin taidot saivat meidät ihan hämmästyksiin. Chan osaa tuoda "reinot eteisestä ja sanomalehden luukusta käteen". Chanin erikoistaitona on esineiden tunnistaminen. Olin ihan ällikällä lyöty kun Chandler osasi hakea leluämpäristä aina sen tavaran minkä mamma pyysi! Uskomatonta! En osaa heittää arviota kuinka monta esinettä jo tunnistettaviin esineisiin kuuluu, mutta minusta se tuntui aivan hullulta miten joku voi olla noin viisas!?! Ja ovathan Anniina ja Juha olleet ihanan kärsivällisiä tuollaisia opettaakseen ja kekselijäitä. Chandler rukka on kärsinyt alkuvuodesta tulehtuneista kynsistä ja ollut lepokuurilla, tälläiset temput ovat juuri hyvää virikettä koiralle, jolta pitää rajoittaa muuta liikuntaa.
Ilo oli katsoa ihastuttavaa "pikku-Chaniä" touhuamassa hänelle aina niin tyypillinen "nauruilme" naamalla!Huomattiin muuten kahvipöydässä istuessamme, että siitä on nyt abauttiarallaa vuosi kun L-pennut alkoivat muuttaa omiin koteihinsa. Ja edelleen voi käsi sydämmellä myöntää että jokainen valinta on mennyt niin nappiin. Ja kaikista ihaninta on, että me kaikki vedetään samasta köydestä ja ollaan jatkuvassa yhteydenpidossa. Kyllä meistä kaikista on iso tuki toisillemme ja ilo jakaa onnistumisen tunteita ja hassuja sattumia keskenään! Jatketaan samaa rataa tulevatkin vuodet..

P.s. Redille on varattu kuvausaika 3.4 (lonkat, kyynäreet ja olat).

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti