torstai 15. maaliskuuta 2012

EMMI vuoden 2011 SBCAK:n näyttelykoira-kisan kolmas!!


HIEMAN EMMIN NÄYTTELYHISTORIAA...

Emmi sai hienoja saavutuksia ensimmäisistä Mätsäreistään sijoittuen useasti BIS-kehissä! Ensimmäinen mätsäri ja Emmi (5kk.) upeasti BIS2!!

Kaunis Emmimme (Shadoway´s Chasing Magic), nyt noin 2,5 vuotta, aloitti näyttelydebyyttinsä silloin pentuluokassa upeasti ollen kaksi kertaa ROP-pentu kera KP:n Rovaniemellä ja Kemissä.

Junioriluokkaan siirtyminen toi mukanaan kolme VARA-SERTIÄ kolmesta näyttelystä, ja jokaisesta tuli myös luokkavoitto. Emmi myös sijoittui aina PN-kehässä neljän parhaan joukkoon.

Nuortenluokassa Emmi kävi kerran Helsingin SBCAK-erikoisnäyttelyssä ja sai ERI:n.


Viime kesä olikin sitten aivan huikea!!

Avoinluokka avasi ovet menestykseen...

Viisi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa antoi Emmille viisi SERTI:ä, kaikki peräkkäisistä näyttelyistä. Ensimmäinen SERTI tuli Rovaniemeltä 25.6.2011, tuomarina: Steinbock Janiki. Emmi keräsi kesällä myös neljä CACIB:ia ja oli kolme kertaa rotunsa paras eli ROP!

Kesältä jäi muistoksi ennenkaikkea Oulun kaksipäiväinen KV-näyttely, josta mukaan tuli yksi ROP-ruusuke, kaksi SERTI-ruusuketta ja kaksi CACIB-ruuusuketta.
Ensimmäisenä päivänä Emmi myös valittiin ryhmäkilpailussa viiden parhaan joukkoon, joka oli hieno juttu. Palkintopallille pääsy oli niin lähellä! Hienoa se oli kuitenkin, varsinkin kehänlaidalla jännittäjille! ;)

Emmi täytti 28.10.2011 kaksi vuotta..
Kajaanista 14.1.2012 lähdimme hakemaan sitä "viimeistä sertiä". Kajaanissa Emmi oli AVOimen luokan toinen kera SA:n serti kuitenkin jäi saamatta.Emmi oli tähän asti saanut kaikista 10:stä näyttelystään ERIn ja lähdimme kokeilemaan onneamme Tornion ryhmänäyttelyyn, tuomarina Harry Tast. Emmi sai Torniosta ensimmäisen EH:nsa jumittuneen selän takia ja SERTI:n metsästys siis jatkuu edelleen.

Emmin kanssa on ollut ihanaa kiertää näyttelyitä! Emmin näyttelyt ovat aikalailla olleet näitä "lähiseudun näyttelyitä" ja niitä ei ole kertynytkään kuin vasta 11 kpl. Joten olemme hyvinkin ylpeitä tästä hienosta sijoituksesta rotuyhdistyksemme näyttelykoirakisassa! Pronssi oli yllätys! :)


Emmi on klassisen kaunis bordercollie ja liikkuu täydellisesti! Se on upea koira ulkonäöltäään, kuin myös luonteeltaan. Olemme onnellisia Emmistä joka päivä.

Kiitos Sannalle tästä ihanasta perheenjäsenestämme!

2 kommenttia:

  1. No niimpä näkkyy olevan ihan lehdessäkin painettuna! Hyvä Emmi, hyvä te!
    PS. Sivulla 5 näkyi olevan pari muutakin tuttua nimeä! ;)

    VastaaPoista