torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai Weekasilassa

Riina Mariella täytti tänään 9.5.2013 huikeat 18 vuotta!
Vietimme Koskenkylässä mukavaa synttäripäivää.

Lotta oli tänään oikein tyynen rauhallinen ison mahansa kanssa. On se vain valtava.
Ultrasta on tasan 7 vrk:ta ja Lotta on jo melko mojovan kokoinen matami!
Ihana, odottava emä ja se Lotan katse vain kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Iso pentue meille taitaa olla tulossa, vähänkö meitä jännittää tämä ihana odotusaika!

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Hillan kanssa kerkesin pikkuisen tokoillakin!
Pitäiskin nyt panostaakkin Hillan tokoliikkeiden treenaamiseen enemmän, kun Lottakin on mammalomalla.Puhuttiinkin tänään taas yhdessä, kuinka tyytyväisiä olemmekaan Hillan luonteeseen. Onneksi jätimme sen hassun possun näköisen kippurahännän kotiin kasvamaan!
Kyllä se vain on semmoinen "meidän oloinen koira". Ja niin niin rakas!


Hillassa parasta on sen aina niin iloinen ja touhukas luonne. Vieraat saavat kohdata aina lähes kattoon asti pomppivan koiran, joka puhdistaa sieraimet ja korvantaustat takuuvarmasti! Meillä pidetään huolta vieraidenkin hygieniasta! Se hyppää aina syliin kippuralle ja lipsuttaa taukoamatta, onnesta silmät sikkuralla.Aamulla se hykertelee pöydän alla ja odottaa, että joku tulee aamupalalle. Se on oikea "ihmisen palvoja" - niin hirmuisen miellyttämisen haluinen ja aina halukas tekemään kaikkea. Se on hirveän kuuliainen ja kasvanutkin meidän lauman mukana hienosti.

Se on täysipäinen ja hyvähermoinen koira. Se ei koskaan kokeile paikkaansa laumassa, vaan tyytyy paikkaansa alimmaisena. Se harvemmin suuttuu tai loukkaantuu jostain,ei ole mikään pehmoilija. Kuitenkin se on hirmuisen kiltti ja tottelevainen, helppo koira. Paljosta se ei tosiaan hätkähdä ja on myös melkoisen sinnikäs sohvan valtaaja ja rapsutusten kerjääjä. Esimerkkinä se on joskus istunut makaavan Lotan päällä, hypännyt sohvan selkänojan yli syliin, kun toiselta puolelta ei päässyt. Joskus on tullut herättyä sohvalta Hillan karvainen takamus kasvojen päällä.Hilla on maailman iloisin koira ja joskus melko höntti ja hökelö, mutta olemme ajatelleet, että se vain on ikuinen lapsi. Varmaankin verrattavissa Peter Paniin. Hilla ei tiedä maailman pahuudesta mitään ja se on tärkeintä. Onnellinen, kaikkea rakastava kultainen koira.
Lapin marjoista makoisin ja kaunein. Se on meidän HILLA.Jos Hillan iloista ja rakastavaa elämän asennetta voisi jakaa ripauksen jokaiselle, olisi maailma varmaan aika ihana paikka...Ps. Lauantaina jännitetään, kun Peppi (Weekasi Like You A Lot) ja Henna käyvät hakemassa sen kolmannen ALO1-tuloksen ja TK1-koularin Rovaniemen kokeesta. Sunnuntaina ois sitten reissu Tervolan BH-kokeeseen, jossa tuttu ja ihana tuomari Allan Aula.

Eilen olin kuvaamassa ja seuraamassa Pepin agility-treenejä! Kivan näköistä menoa!
Kuvia laitan myöhemmin!

Johanna - Weekasit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti