lauantai 27. lokakuuta 2012

Heipparallaa!

Monella onkin varmaan tiedossa meidän kuulumiset tuon Facebookin kautta, mutta tokihan ne tännekkin kuuluu päivitellä...

Nytpä päivittelen sitten taas vähän kuulumisiamme muutaman viikon ajalta!

Ensimmäisenä mainitsen Redin saavutuksen PK-puolella. Redi tosiaan aloitti myös PK-puolen kisailut tyylillään ja ykköstuloshan sieltä tuli pistein 285! Redi on nyt siis taas yhtä koulutustunnusta rikkaampi; HK1 TK2 BH Weekasi Limited Edition. Onnea!

Chandler (Weekasi Liquorice Shot) aloitti tokouransa Kokkolan möllitokoissa ja sai epävirallisen, muttei yhtään sen huonomman ykköstuloksen pistein 174! Tämä tuli yllätyksenä ja lähetämmekin isot onnittelut koko konkkaronkalle! Tosi hieno juttu! Siitä se lähtee.

Seinäjoen näyttelyssä kävivät pyörähtämässä meidän nuoret miehet Redi ja Laiko. Kummatkin saivat eriomaisen laatuarvostelun ja Redi oli luokka-kakkonen ja
Laiko puolestaan kolmonen. Hyvä Pojat!

Sitten pennuntuoksuisiin kuulumisiin...

Meidän Lotta tosiaan yllätti ja aloitti juoksunsa kuukautta aikaisemmin. Lotan kanssa matkustimme junalla Rovaniemeltä Keuruulle ja matka sujui tosi hyvin. Lotta oli ekaa kertaa junassa, mutta tottuneena matkalaisena meillä oli tosi rauhallinen matka ja kaikki sujui täysin ongelmitta. Jokainen lähettyvillä oleva mahdollinen rapsuttaja piti käydä kokeilemassa. Ihana tuollaisen koiran kanssa matkustaa. Ei tartte sen kummemmin stressata vaikka matka muuten jännitikin..

Keuruulla lempi leiskuikin Lotan ja Remun välillä meidän onneksemme oikein hyvin ja neljän vuorokauden sisään tapahtui neljä omatoimista ja onnistunutta astumista. Toiveikkaana odotellaan siis ultraa parin viikon päästä..

Meillä oli aivan hurjan kiva reissu ja saatiin olla Riikan ja Petrin luona kuin kotonamme, koirat ja kissat olivat sulassa sovussa keskenään ja Lotta nautiskeli olostaan oikein täysin rinnoin (samoin omistajakin). Tavattiin myös Lauraa ja Pikkupaimenen Sari-kasvattajakin! Haluan kiittää kaikkia hyvästä yhteistyöstä ja oli ihana päästä tapaamaan teitä kaikkia, ja jatkossa nähdään vielä jos se meistä vain on kiinni!

Lotta ja Remu oli jollain tapaa hyvin samankaltaisia keskenään ja pidin itse Riikan koirista kovasti. Remun lisäksi heillä asusti Remun emä Niila. Koirien välit oli alusta asti ok ja ihanan iloiset ja sosiaaliset luonteet tuntui jotenkin niin ihanan kotoisalta! Niin ne koirat vain poski poskea vasten tepsuttelivat iltalenkilläkin.

Haikein, mutta hyvinkin onnellisin mielin lähdimme sitten kotimatkalle ja nyt vain odotellaan. Seuraavat päivitykset tulkoon sitten ultran aikoihin.

Tästä yhdistelmästä voitte lukea lisää Weekasi-sivuilta ja ottakaa rohkeasti ja hyvissä ajoin yhteyttä meihin jos Lotan pentue kiinnostaa!

weekasi@gmail.com/Susanna 040-5242317 tai Johanna 044-3380220


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti