torstai 3. tammikuuta 2013

Uusi vuosi - Uudet kujeet!


Nyt on startattu vuosi 2013 ja innolla odottamme mitä se tuo tullessaan.
Joulu sekä uudenvuodenaatto sujui mukavasti, myös paukkujen osalta.

Ihanaa on ollut seurata L-pentujen kasvamista viime vuoden aikana. Tämän kuun 19. pv. ne täyttääkin jo 2 vuotta! Ihan aikuisia alkavat olla jo, mutta edelleen puhumme pennuista. Kaipa se sallittakoon, ovat ne niin tärkeitä meille, joka ikinen.
Kiitos ihanille "Ällien - The Napapiirin sankarien" omistajille.

Tässä vaiheessa voisimmekin käydä vuoden 2012 tapahtumat nopeasti kerrattuna...


Lotta
Lotan kanssa saimme suoritettua BH-kokeen ja saimme tokon ALO1-tuloksen!
Näyttelyistä hienosti SERTI. Lotan ja Remun joulupennut eivät toteutuneetkaan vaan pentuhaaveet siirtyivät mahdollisesti kevääseen.

Emmi
Emmi suoritti luonnetestin hyväksytysti ja on treenaillut tokoa Riinan kanssa.
Ja käynyt hakuilemassa kesällä. Vielä se ratkaiseva "kolmas", eli oikeasti jo kuudes serti puuttuu. Sitä lähdetään metsästämään seuraavaksi Kajaaniin!

Hilla
Alkuvuodesta Hillan luusto kuvattiin terveeksi; lonkat A/A, kyynäreet 0/0 ja olkapäissä ei OCD:tä. Silmät myös kunnossa. Hillan kanssa treenailtiin tokoa, vieläkin treemaamisen pitäisi olla säännöllisempää, jotta kisoihin menoa voisi jossain vaiheessa ajatella. Hilla aloitti kesällä myös hakutreenit. Tässä jälleen mainittakoon, että Hillassa on lähes kaikki palaset kohdallaan. "Omaansa helppo kehua", mutta kerrassaan upea luonne on meidän Hillalla! Näyttelyistä Hillalla on pelkkää ERIä ja yksi SERTIKIN jo! LTE tulossa mahdollisesti kesällä, suunnitellaan myös näyttelyitä ja mahdollisesti niitä tokojakin!

Peppi
Pepin luusto on myös kuvattu terveeksi; lonkat A/A, kyynäreet 0/0, polvet 0/0 ja olkapäissä ei OCD:tä. Selkä terve. Silmät myös terveet. Läpikotaisin terve koira siis! Peppi sai tokosta ALO3 ja viikon päästä siitä, ansaitun ALO1-tuloksen. Peppi treenasi myös ahkerasti hakua rulla kaulassa ja agilityn saralla Henna ja Peppi ovat yhdessä kehittyneet kovasti tämän vuoden aikana. Hennan kanssa koettiin yhdessä niin paljon ja Peppikin on kuin osana omaa laumaa. Näyttelyistä hienosti 2xSA ja 1 VARA-SERT.

Manta
Mantakin on täysin terve koira! lonkat A/A, kyynäreet 0/0, polvet 0/0. Olkapäissä ei OCD:tä ja selkä terve. Silmät myös terveet. Manta ja Mirva ovat saavuttaneet hienosti tokosta ALO1-tuloksen ja ovat treenanneet myös hakua ja agilityä tosi ahkerasti! Näyttelyistä 2x VARA-SERT.

Redi
Redi on myös terve; lonkat A/A, kyynäreet 0/0, olkapäät ja silmät terveet myöskin.
Redi on vakuuttanut olevansa ihan huipputasoa Millan kanssa ja nimen edessä ovat jo tunnukset BH TK2 ja HK1. Vuoden 2012 alussa Redi sai Tornioista SERTin ollen myös hienosti VSP. Redi harrastaa myös Flyballia. Se on myös mukana Kemi-Tornion kaverikoira-toiminnassa. Perheeseen muutti loppuvuodesta pikkuveikka "Rönni", joka on yksi Ruskan ja Oivan ihanasta "Time-pentueesta". Onnea yhteiselle taipaleelle!

Laiko
Laikon terveystulokset myöskin priimaa; lonkat A/A, kyynäreet 0/0, olkapäät terveet.
Laiko saavutti tokosta viimeisimpänä AVO1-tuloksen ja suuntaa seuraavaksi suoraan VOI-luokkaan. Agilityssä Laiko ja Enni veti kaikki ihan ällikällä siirtyen vain muutamalla strartilla suoraan 3-luokkaan, ilman yhtään hylsyä! Näyttelyistä Laiko saavuti Viron juniorimuotovalion arvon (EE JMVA) ja Suomesta ensimmäisestä näyttelystä ERI.


Chandler
Chandlerin terveyskin on hyvällä mallilla; lonkat A/A, kyynäreet 0/0, silmät OK.
Chandler ja Anniina korkkasivat möllitokot hienosti ykköstuloksella! Chandler ja Juha puolestaan aloittivat yhteisen agility-taipaleensa.

Helmi
Helmi ei ole vielä käynyt terveystutkimuksissa, mutta vaikuttaa hyvinkin terveeltä. Se on viettänyt ihanaa ja aktiivista elämää Espoossa Leenan silmäteränä, kotona touhuillessa. Heille siis kuuluu myös oikein hyvää!

Vuosi 2012 jää pysyvästi mieleen. Se oli meille hyvin opettavainen ja antoisa vuosi.
Tutustuimme ihaniin uusiin ihmisiin ja myös koiriin!

Näissä merkeissä toivotamme hyvää uuttavuotta ihan kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti