torstai 27. syyskuuta 2012

Syksyn kuulumisia

Hui kauhistus, niin se talvi vain tekee jo tuloaan. Lunta oli tullut jo vähän pohjoisempana! Kesä on niin ihanaa aikaa koirien kanssa ja harrastaminenkin on paljon helpompaa. Ensi kesää taas odotellessa? Mutta annetaan sen joulun käväistä ensin kylässä. Vaikka on siinä talvessakin kieltämättä se oma viehätyksensä.

Päivittelen vähän edellisen päivityksen jälkeisiä tuloksia ja kuulumisia!
Lotan L-pennut ovat kyllä aloittaneet hienosti kisauransa jo nuorella iällä!

Laiko (kuvassa) (EE JMVA Weekasi Level´s High) nousi agilityssa kakkosluokkaan vain muutaman startin jälkeen (ilman yhtään hylättyä tulosta)!
Laiko korkkasi myös tokon AVO-luokan hienosti ykköstuloksella. Poika kävi myös viikon alussa luustokuvissa ja kaikinpuolin terve harrastuskoira on myös hän! Odotellaan vielä Kennelliiton vahvistusta. 6/7 on siis kuvattu terveeksi luustoltaan! Helmi ei ole käynytkään vielä kuvissa.

Redi (TK2 BH Weekasi Limited Edition) sai ensimmäisen tokon koulutustunnuksen TK2. Mahtavaa työtä tokon saralla siis!

Manta (Weekasi Light My Fire) aloitti tokouransa myös alokasluokan ykköstuloksella!

Peppi (Weekasi Like You A Lot) kävi tokon möllikokeissa ja pääsi ykköspallille upealla työskentelyllä! Ei muutakuin kohti virallisia vaan!



Chandler (Weekasi Liquorice Shot) on aloittanut agilityn alkeiskurssin ja pääsi treenaamaan "kisoihin tähtäävien tokoryhmään". Siitä se lähtee, vai pitäisikö sanoa että jatkuu kun aika taitavia tokoilijoita ovat jo? ;)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Tiedoksi pennunkyselijöille...

Lotan seuraavaa pentuetta suunnitellaan edelleen oikein innolla, mutta urosetsinnät ovat edelleen vaiheessa. Katsotaan jos sattuisi sopiva uros kohdalle! Mielellämme käyttäisimme Lottaa vielä kerran jalostukseen, kun niin ihania tapauksia ovat nämä meidän "Ällätkin". Uroksen kohdalla kriteerit vain ovat niin korkealla ja etenkin luonnetesti on ratkaiseva asia. Niin ihania koti-ehdokkaitakin on tiedossa, että toivoisi onnen sattuvan meidän kohdalle. Helpolla ei voi vielä mitään luvata vaan katsellaan tilannetta ihan rauhassa. Seuraillaan miten asiat etenee ja päivitellään sitten. Mutta olkaa vain rohkeasti yhteydessä meihin, jos Weekasi-pennut mahdollisesti kiinnostaa niin jutellaan lisää! On aina mukava kuulla uusista rodusta kiinnostuneista ihmisistä!


ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo



Ps. Jos joku ihmettelee meidän Emmin LTE-päivityksen puuttumista, niin meille tuli semmoinen olo, että kun Emmi ei ole jalostuskoira on testi tehty puhtaasti vain omasta mielenkiinnosta ja Muotovalio-arvon takia. Testistä voi kysellä s-postitse lisää. Video-materiaalia ei julkaista yleisesti. Luonnetesti meni läpi pistein +86 (laukausvarma). KoiraNet:stä löytyy toki pisteytys ja osa-alueet tarkemmin, kun se siellä julkaistaan.
Olemme tyytyväisiä Emmin luonteeseen, siinä ei ole koti-ja harrastuskoirana mitään moittittavaa, päinvastoin! Ihana ja kaunis mustavalkoinen. Meidän Mämmi :)
Yleiselle testin spekuloinnille ei ole siis tarvetta, jos on kysyttävää testistä niin ottakaa suoraan meihin yhteyttä niin kerromme lisää; osoite on weekasi@gmail.com. Kiitos.











1 kommentti:

  1. Hienoja tuloksia! :) Emmi-Mämmi on ihana vaikka voissa paistais. <3

    VastaaPoista