torstai 30. elokuuta 2012

Erinomainen Elo-Show!

Upea, jännittävä, odotettu ja ihana viikonloppu on jäänyt taakse..

Weekaseilla oli hieno sunnuntai-päivä Rovaniemen Elo-Show:ssa 26.8., tokon ja ryhmänäyttelyn merkeissä.

Näyttelyssä tuomarina Eva Eriksson Ruotsista.

Tässäpä päivän tulokset, upeine arvosteluineen!

LOTTA (BH Kuhaylan´s Oz-Simply Red-U) PN2 & SERT
"Feminiininen hyvin kehittynyt narttu. Erinomainen kokonaisuus. Kaunis hyvänmallinen pää. Innokas ilme, hyvä alaleuka, hyvä kaula, erinomainen runko ja luusto, hyvät kulmaukset, tehokkaat liikkeet, kaunis turkki. Koiralla on paljon hyviä rotuominaisuuksia puolellaan. Esiintyy erittäin hyvin."

PEPPI 18kk. (Weekasi Like You A Lot) PN3 & VARA-SERT
"Miellyttävä nuori narttu, erinomainen kokonaisuus. Kaunis feminiininen pää, valpas ilme, hyvä kaula, erinomainen runko ja luusto. Vahva selkä, hyvä lantio, hyvät kulmaukset takana. Kaunis väri ja turkki. Tehokkaat terveet liikkeet."

REDI 18kk. (BH Weekasi Limited Edition) ERI
"Maskuliininen nuori uros, hieman karkea(?) pää, oikea purenta, erittäin hyvä ilme, hyvä kaula, erinomainen runko ja luusto, hyvät kulmaukset, vahva selkä, hyvä lantio, tehokaat liikkeet, aluskarva puuttuu lähes kokonaan. Esiintyy hyvin."Sitten tuli toko-kokeen vuoro..Lotta oli ilmoitettu kahden vuoden "tauon" jälkeen!
Päivä oli ollut pitkä, olimme tulleet alueelle jo 9 jälkeen aamulla ja jouduttiin jäämään odottamaan 1 alkavaa toko-koetta, joka järjestettiin samalla alueella. Kyllä alkoi jo väsy painaa, jännitys vaivaamaan ja usko loppumaan, ennenkuin koe kerkesi alkaakkaan...Huh sitä tunnetta. Kiersin levottomana kehää ympäri ja tein mielikuva-harjoitteluna liikkeitä läpi.

Ykköstulos oli meillä tavoitteena ja sieltähän se tuli! Tuomarina Harri Laisi, joka saa minulta kyllä erityismaininnan kannustavasta ja asiantuntevasta toiminnasta. Suosittelen!

Pisteitä saatiin 170,5 ja oltiin jaetulla 4 sijalla. Itseä en haluaisi vähätellä, mutta meidän tekeminen ei ollut tälläkertaa ihan parasta meitä, mutta päivän olosuhteisiin nähden olin tyytyväinen! Hassuja pieniä virheitä, mutta kaikki liikkeet sujui suhteellisen hyvin ja lähinnä virheet johtui omasta vireestä ja toiminnasta. Ensi kerralla paremmin ja rennommalla fiiliksellä toivottavasti.

Kyllä olo oli jo hiukan rennompi kuin bh-kokeessa huhtikuussa!

Vasta näin muutaman päivän päästä kokeesta olen osannut ekaa kertaa iloita tapahtuneesta, olin kokeen jälkeen ihan sekaisin. En tiennyt itkeä vaiko nauraa.

Minulla on maailman ihanin koira. Kiitos Lotta.Kiitos Millalle ihanista kuvista taas kerran!
Ja onnea ja kiitos Pepille ja Redille. Ja kaikille tsemppareille ja onnittelijoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti