torstai 9. elokuuta 2012

Kesä kääntyy syksyyn

Ja sen huomaa ainakin täällä Rovaniemellä jo tuosta ilmasta. Se oikeastaan näkyy jo kaikessa, koulut ja työt taas alkaa tohinalla, meillä täällä Weekasilassakin. Toisaalta hyvinkin harmillista, että taas se aina niin kauan odotettu kesä on ohi ja seuraavan kerran saamme nauttia Suomen kesäauringosta vasta vuoden päästä!

Toisaalta syksy tuo paljon tullessaan, on paljon odotuksia ja suunnitelmia.
Mielenkiinnolla katsotaan mihin tässä syksyn mittaan päädytään.

Eilen oli kiva päivä...

Käytiin Lotan kanssa treenaamassa muutama pisto hakua ja tokot perään. Treeniseura parasta A-luokkaa; Henna&Peppi, Marru&Ozzi(auspai) ja uutena tulokkaana..Maarit ja ihana collie-tyttö Ronja!

Käytiin treenailemassa Toramon ampumaradalla, jonne harmiksemme (?) oli sattunut suunnistuskisat samaan aikaan. Tulipas koriille vähän haastetta.

Lotta ensin tuijotteli muutamaa kauempana näkyvää suunnistajaa, mutta ensimmäisen maalimiehen löydettyään oli seuraavat pistot jo tosi tehokkaita. Lotta on tehokas työmyyrä tuolla "ukkometsässä", helposti kyllä hakee myös silmillään, mutta löytää aina nopeasti. Olen tosi tosi tyytyväinen, siihen treenimäärään verrattuna, mitä tehdään. Lotalle siis tehtiin muutama helppo haku, kaikki siinä puolivälissä keskilinjalta.

Kun hakuhommat oli tehty niin otettiin vielä Hennan ja Pepin kanssa pienimuotoiset tokotreenit perään.

Lotta teki kaiken "almost perfect"!! Ei muuta lisättävää.

Toki vielä haluan mainita myös Hennan ja Pepin työskentelystä omalta taholtani.
Kehun Hennaa ohjaajana, se on rauhallisen itsevarma ohjaaja ja on saanut Pepin tekemään älyttömän hyvin. Ottaen huomioon, että Hennakin on ensikertalainen.
Pepissä näkyy semmonen 100% tekemisen halu. Sillä parilla kyllä yhteistyö sujuu!
Tokossa olisivat viilausta vailla jo valmiita kokeeseen, ihan varmasti!! <3 **************************************************************************************************** Lopuks vielä L-pentujen taas niin huiput tulokset! Laiko-poika veti ensimmäisistä agilitykisoistaan, hyppäriltä O-tuloksen ja LUVA:n, aika -19,97! agiradalta sitten tuli 5 pudonneesta rimasta. Wau! Tästä on hyvä jatkaa. Onnea Enni ja Laikonzo!!Sitten Manta veti makeet pisteet ekasta möllitokostaan: 196p. ja sij. 2/8.

Olivat hävinneet pisteen verran voittajalle. Nämä kaksikin kyllä hipovat lähes täydellisyyttä!

Onnea paljon Mirva ja Manta! Ootta ihanoita!

1 kommentti:

 1. Ihana Johanna, kiitos kauniista sanoistasi <3
  Toi viimeinen lause meistä tarkoittaa vissiin sitä et "kokeisiin vaan, vink vink ;)"! :D

  Kiva kun on joku joka uskoo meihin vaikka itellä meinaa aina välillä usko horjua.. ei koiraan (neverever, se on paras!) mut pikemminkin itseensä :D

  Te olette Lotan kans niin innoittavia meille! Ihana katsoa teidän työskentelyä kun se sama iloisuus tekemiseen näkyy mamma-koirassakin mikä Pepissäkin on (vaikka hänkin jo 4-wee!)..
  Toivottavasti meillä on vielä näiden hauveleiden kanssa monta monta vuotta treeniaikaa jolloin saadaan puolin ja toisin auttaa toisia ja naureskella näiden veijareiden vinkeille :)

  VastaaPoista