sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Tuloksia tokokentältä ja näyttelykehistä...

Viime viikolla saimme viettää neljänsiä synttäreitä meidän ihanalle punavalkoiselle.
Lotta täytti 4 vuotta 17.7. pari päivää siitä, 19.7.
L-pennut saavuttivat agility-iän täytettyään 18 kuukautta. Niin se aika menee!


Viikonlopun aikana "pienet napapiirin sankarit" niittivät tuloksia niin näyttelykehissä, kuin tokokentilläkin..


Lauantaina 21.7. Hilla oli Päivi Eerolan tuomaroitavana Kemi KV:ssä ja sai ERI:n ja voitti luokkansa! SA jäi saamatta, mutta Hilla tosiaan oli ihan kypsänä koko touhusta, autossa oli levoton ja kun tultiin Kemiin niin Hilla-raukalta pääs kauhea ruoho-oksennus, kera kokonaisten nappuloiden. Esiintyminen oli vaisua ja tuomari tuli henkilökohatisesti kehumaan koiran erinomaista rotutyyppiä, mutta olisi toivonut Hillan pysyvän kokoajan ravissa. Näin tälläkertaa, mutta hienosti silti!
Erinomaiseen laatuarvosteluun saa olla aina tyytyväinen näyttelymaailmassa.


Sunnuntaina 22.7. Manta esiintyi Paltamon ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Gunnel Holm, jolta irtosi hienosti NUO ERI1 SA PN4 ja VARA-SERT! Arvostelu oli kivaa luettavaa, toko-koiran etuliikkeineen päivineen! ;) "Hyvän tyyppinen narttu. Hyvä ylälinja. Kaunis pää ja narttumainen ilme. Sopiva luusto ja hyvä runko. Hyvä takaosa. Hyvät sivuliikkeet. Saisi liikkua paremmin edestä."


Samaisena päivänä Redi tahkosi jälleen kerran upeat tulokset Kemin tokoissa. Tuomarina oli Tiina Laakko. Redi kisasi toista kertaa avoimessa luokassa tuloksin AVO1 (181p./200)
ja luokkavoittohan sillä irtosi taas! Onnea ihana kaksikko Milla ja Redi!!

Eilen Redi oli osallistunut Flyball-näytökseen.

Taitava monilahjakkuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti