tiistai 17. huhtikuuta 2012

Näyttelymatka Vaasaan ja treenipäivityksiä!

Johanna se täällä taas päivittelee meidän Weekasien kuulumiset viikon ajalta. Lauantaina 14.4. kävimme Vaasan näyttelyssä, jossa Redi (Weekasi Limited Edition)sai EH:n ja oli JUK1. Redi esiintyi upeasti, liikkui hyvin ja seisoi oikein mallikkaasti! Redi saa tästä nyt oikein erikoismaininnan! Tuomarina: Sundell Maarit, Norjasta.

kuvassa Redi kehässä, kuva: Milla T.

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1204978296997549232#editor/target=post;postID=371796957092649518
Matka sujui kivasti, omia koiriakaan ei kerennyt tulla ikävä kun sukulaiskoirat tuntuivat ihan omilta! Redihän on kuin kopio Hillasta, ja Frodo taas aivan kuin siskonsa Emmi. Välillä tuli melkein ihan hullu olo, kun huomasi niin paljon yhtäläisyyksiä.

Esitin kehässä myös Emmin velin Frodon AVO ERI AVK3, Millan kanssa kehässä pyörähtivät myös Vito NUO EH NUK3, Zeta NUO EH NUK3.

kuvassa: Redi ja Zeta, kuva: Milla T.

Peppikin (Weekasi Like You A Lot) oli reissanut samaisena päivänä Ouluun katsomaan sheltti-erkkaria Hennan ja Ollin kanssa, ja olemmekin ylpeitä reippaasta käytöksestäsi Peppi (kuulimme huhuja)! ;) Ja oli sulla kuuleman ollu aika hauskaa käydä katsomassa myös Chandler- siskoa! Terveisiä myös teille sinne Ouluun!
Kuvassa Peppi ja Chandler tuijottaa LIHAPULLAA, P.S. kuva on varastettu Chandlerin blogista, Juha varmaan napannut? Kiitos! ;)

SITTEN VIELÄ LOPUKSI INFOA, SIITÄ MITEN MEIDÄN TREENIT OVAT EDENNEET!
Viime viikolla treenattiin kahtena päivänä ja eilen sitten myös. BH-kokeeseen siis tähdäten. Toukokuun 23. olis Lotalle katsottu koe siis Kemiin, MUTTA edelleenkään Lotan odotetut juoksut eivät ole alkaneet, joten pahoin pelkään että ne sattuvat olemaan pahimmillaan tuolloin. Seuraava BH-koe on mietitty sitten elokuulle, kun ne järjestetään täällä Rovaniemellä omasta takaa. EHKÄ SITTENKIN menemme kesällä toko-kokeisiin ja syksyllä sitten se BH? Katsotaan rauhassa miten käy! :)
Mutta ihan tosi kivoja ja hauskoja treenejä on ollut takana tässä kevään mittaan. Ja ilmakin on suosinut meitä ihan kivasti!
Tällä viikolla taas ois yhet treenit ja todennäköisesti saatais kuvaaja paikalle niin saatais kivoja UUSIA treenikuvia VIHDOIN!7 kommenttia:

 1. Voi voi kun olisitte kertonut tulevanne noinkin lähelle kuin Vaasaan niin oltas Laikon kans voitu tulla vaikka moikkaan :)

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä Lotta on tyttönsä kanssa sitten syksyllä yhdessä BH-kokeessa? ;)
  Pitää nyt ihan itellekki laittaa se oikeesti mieleen kun alkaa tuo meidänkin tottistelu edistymään :D Kunhan nyt maltan pysyä pois sieltä tokokisoista ja hoidan eka sen bhn alta pois! :D

  VastaaPoista
 3. Voi Enni, enpä tajunnutkaan! Voi hitsiläinen!! Itsellekin lähtö oli aika "extempore" kun lähdin tuuraamaan sairastunutta Sannaa handleri-avuksi! En kerennyt yhtään miettimään edes sen tarkemmin mihin olen menossa ! :D Joo Henna pitäskö ihan suosiolla mennä sitten yhdessä sinne elokuun kokeeseen? Teidän tottistelu on tosiaan alkanut sujumaan! :) Yhdessä ois kiva sinne treenata sitten..katsotaan miten noiden juoksujen kanssa käy! ;)

  VastaaPoista
 4. Niin luulisihan sitä edistystä tapahtuvan kun on ottanut tavoitteeksi jo melkein päivittäin treenata ja VAIN tottista :D
  Musta on vissiin tullut jo ihan seko kun jopa nautin siitä pilkunviilauksesta! Mut onneksi koira tykkää ja se jopa sen näyttää niin miksei sitten itsekkin siitä tykkäisi ;)

  VastaaPoista
 5. Hih, pilkunviilauksesta tosiaankin! Onneksi on olemassa agility, päästään kirmaamaan tukka putkella jakaus vinossa niin että putkien painot sinkoilee metrin verran pois paikoiltaan:)

  VastaaPoista
 6. Musta taas on alkanu tuntuun että agility on pilkuviilausta! Tai no ei oikeastaan agility vaan siinä kisaaminen. On se nolla aika tiukassa monesti! Koiranetissä vilisee hyl. rivistöjä :D
  Mutta sekin on aikas paljo asenteesta kiinni, miten siihen suhtautuu! ;D Tukka putkella, mennään eikä meinata!

  VastaaPoista
 7. Joo kyllä lajissa kuin lajissa saa pilkkua viilata, mutta niinku sanoit, kaikki on kiinni asenteesta. Luulisin että tuo Mantan agikaahotus tasottuu kunhan ikää tulee lisää, se nyt vaan on niin valtavan intona lajiin enkä missään nimessä halua alkaa pilaamaan iloa liiallisella tiukkapipoisuudella.
  Ja Mopin kans turha pilkun viilaus tokossa on ihan turhaa, sillä menis viimenenki motivaatio jos alkaisin nipottamaan. Kaukkareissakin se saattaa pompata metrin YLÖS päin asentoa vaihtaessa, mutta eikös se säännöissä sanota, että pylly ei saisi liikkua ETEEN päin... Meille kun on pääasia että on kivaa touhuta yhessä, tosin se taitaa valitettavasti näkyä niissä tuloksissa ;).

  VastaaPoista