keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kohta, kohta, kohta....

Enään vajaat kaksi viikkoa ja Kajaanin näyttelyreissu odottaa meitä. Vihdoin!

Kajaanissa näemme Lotan pennuista Mantan, Redin, Pepin, Chandyn ja Hillan!
Laiko ja Helmi siis ainoastaan jäävät etelästä asti tulematta, joka on kyllä sanotaanko vaikka näin, että täysin ymmärrettävää!

Toivotaan että lauha ilma suosisi meitä, ettei tarttis pakkasessa väristä.
Tarkoitushan on treffata isolla porukalla näyttelyiden jälkeen jossain turvallisessa paikassa, jossa Shadoway´s/Weekasi bordercolliet pääsee vapaana riekkumaan ja juoksentelemaan tuttuun tapaan JeeJee-meiningillä!

W8-moottori pääsee näyttämään tehonsa taas ;)

Itse näyttelyiden osalta emme odota mitään huikeaa menestystä. Alle vuoden ikäiset L-pennut osallistuvat vain harjoittelun kannalta. Emmille ja Lotallehan sertit aina kelpais, mutta kummempia odotuksia ei ole, kun osallistumismääräkin hipoo pilviä, tavallisesta poiketen. Alkaa täällä Pohjoisessakin toi väkiluku lisääntymään harrastuspuolella, heheh..puolella osallistujista taitaakin olla Weekasi/Shadoway´s- alkuinen nimi näyttelyluettelossa? :D

Täällä mä just otin tokoliikkeet läpi ja hinkkasin seuraamisia nuiden kolmen ihanan kanssa. Hilla oli väsynyt ja sen kanssa perusasentoja hinkkailin ja kääntymisiä ja paikkamakuuta.
Emmi ja Lotta teki TÄYDELLISET "koesarjat". :) Lotan yks seuraamispätkis vähän väljä..Otin lyhyitä seuruupätkiä paljon, sekä Emmin ja Lotan kans.
Ihanasti niiltä löytyy intoa touhuta. Nakkipalkalla ;)

Ollaan nyt käyty Hennan ja Pepin kans hallilla agilityilemässä.
Punaiset oli viimeksi ja nyt tällä viikolla oli mukana Emmi.
Emmin kanssa oikeestaan vasta aloitellaan lajia. Mukavasti oppi jo kiertoja ja muutamia ohjauskuvioita (niitä itsellekkin hankalempia)..
Perusjututhan se osaa jo ja kaikki esteet.

Hillalle aletaan opettaan kontaktiesteitä seuraavaksi.

Lotan kanssa ratatreeniä, ohjattuihin pitäis päästä.

Tässäpä tämänhetkiset uutiset.

Ps. Emmi ja Hilla sai eilen päheet tuliaiset Haaparannalta.
Hurtan valjaat, semmoset L-malliset (Lifeguard). Emmille pinkkimustat ja Hillalle oranssimustat, Lotalla on jo Punaruskeat Y-valjaat..Hurtalta myös!
Kyl ne on nyt tyylikkään näköinen kolmikko! Ja heijastimetkin löytyy tottakai! Pakko oli vähän kerskua..laitan tässä joku päivä kuviakin! ;)

Nyt vaan hieman näyttelytreeniä ennen Kajaania...
INNOLLA ODOTETAAN KAIKKIEN NÄKEMISTÄ, SAMA SE SILLE NÄYTTELYLLE!

1 kommentti:

  1. Täällä odotellaan kans Kajaanin näyttelyä ihan innolla, ei niinkään näyttelyn vuoksi vaan että näkee sisaruksia ja "äiskää"! Viime yönä näin jo painajaista, viereisessä kehässä oli lapinkoiria, jotka valtasivat meidän kehän niin ettei me päästy ollenkaan juoksemaan. Ja niiden tuomarina oli minun työkaverini, joka ei oo ollenkaan mitään "näyttelyihmisiä". Meillähän tuli ihan tappelu ja aamulla olin ihan sekasin, kun elimistö ei ollenkaan tajunnu mikä on unta ja mikä totta...

    VastaaPoista