maanantai 29. huhtikuuta 2013

Uudet tuulet puhaltaa Weekasilaan!

Tervetuloa IHANA IHANA kesä....Kesä tuo mukanaan paljon uutta ja ihmeellistä Lotan ja Kooan pentueen muodossa.

Lotan ultra on 2.5. eli muutaman päivän päästä. Lotta on selkeästi pyöristynyt ja menettänyt ruokahalunsa. Nukkuu paljon ja ei jaksa innostua muiden leikeistä. Ulkona jää istumaan milelellään portaille ottamaan aurinkoa muiden temmeltäessä. Kovin odottavan oloinen on...

Siinäpä kuva meidän hieman pulleamman puoleisesta muorista. Kuva otettu lauantaina 27.4.Samalla kun elämme mustavalkoisessa pentuhuumassa odottaen bordercollie-pentujen syntymää on pitkäaikainen haave erinlaisesta perheenjäsenestä vihdoin toteutumassa. Meille tulee syksyllä mahdollisesti staffi-narttu. Uusi ihana perheenjäsen, joka tekee laumastamme kokonaisen.Hakusessa on ollut terve, toiminnanhaluinen, pieni ja reipas rotu, kuitenkin jokin aivan erinlainen kuin aiemmin. Päädyimmme staffordshirenbullterrieriin sen ihanan ulkonäön ja luonteen puolesta.

Linkki Staffi-yhdistyksen sivuille:

http://www.staffordshirenbullterrieriyhdistys.fi/page.php?pageId=2&subpageId=6


Staffi yllätti meidätkin, se antaa ulkonäöllään rajun vaikutelman ja sana "terrieri" sai meidät näkemään alkuun punaista!
Se on kuitenkin hirveän sosiaalinen, ystävällinen, lapsirakas ja toiminnanhaluinen ilopilleri. Staffi haluaa olla kaikessa mukana ja on perhekoira vailla vertaa. Harrastuksiin se soveltuu myös.

Joskus ihminen vain tarvii jotain vaihtelua ja ihan erilaisia asioita elämäänsä! Tämä on ihana asia, ja olemme tästä enemmän kuin innoissamme. Katsotaan syntyykö meille sopivaa narttua syksylle vai jatkammeko odottamista. Luotamme täysin valitsemaamme kasvattajaan ja hänen arviointikykyynsä uuden rodun kohdalla. Valitsimme Vuolasvirtapalkitun, myös rotuyhdistyksen palkitseman kasvattajan Turun seudulta (kennel Scarface). Olemme valintaamme todella tyytyväisiä.

Innolla jäämme odottamaan tulevaa...Kuvassa Hilla ja Lotta - kuin kauniit kopiot toisistaan. Ihanat!

Ihanaa kevättä kaikille - kesää odotellessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti