maanantai 5. joulukuuta 2011

Meidän kuulmisia

Paljon on tapahtunut, mutta sivujen päivittäjän eli minun Johannan aika on ollut aika kortilla runsaiden ja pitkien työvuorojen ansiosta.

Nyt oli vihdoin mukava rakonen kirjoitella fiiliksiä, tässä Joulua kovasti odotellessa..

Tyttöjen juoksut alkaa olla ohi ja Lotta ja Emmi onneksi kasvattavat karvojaan mukavaa tahtia takaisin vaikka kohta ne varmaan taas tippuu, semmoista se on narttujen kanssa!

Treenaaminen on ollut kovin vähäistä. Ilmat eivät ole suosineet, opiskelu ja työt vievät voimia ja suurimman osan ajasta. Selityksiä selitysten perään. Näin se joskus menee. Lenkkeilty on kovasti ja liikuttu muuten vain metsässä.'

Olen tänään mietiskellyt taas kaikkia koira-asioita ja puhunut koko päivän (yllätys,yllätys..koirisra), halusin tänään kirjoittaa ylistyskirjeen koirillemme:

Rakkaat Lottis, Mämmi ja Hillervo...

Weekasien laumajärjestys on selvä;
Hilla alimmaisena lipsuttelee ja kiemurtelee ja hassuttelee ja hötkyilee, aina sylissä "poski vasten poskea", reippain ja rohkein, aina iloinen. Hoitaa mm. koko muun lauman silmät, korvat, oikea "lähihoitaja". Oma lauma on Hillalle kaikista tärkein.
Emmi höpsöttelee ja pitää lauman neutraalia asemaa yllä, pitää pikkuisesta Hillasta kovasti, mielistelee Lottaa, omistaa kaikki lelut (myös rikkoo ne). Emmi on meidän perheen Miss Maailma ja onkin kerännyt hienon ja kunnioitettavan arsenaalin pyttyjä ja rupeleita. Emmi on kiltti ja hyväntahtoinen. Ikuinen hymyilijä.
Lotta vanhimmaisena on aina se, joka kulkee laumassa edellä ja ei (muka) kaikki leikit enään kiinnosta. Yrittää esittää "isoa tyttöä, joka ei leiki enään nukeilla" ;) Välillä yllättää kuitenkin nuorimmaiset riehaantuen täysin leikkimään. Lotan hauskan hassu luonne ilahduttaa päivästä toiseen. Hurmaava persoona. Lotta tuijottelee mietteliäänä ja hyppelee ja naksuttelee hampaita iloisesti omalla hassulla tyylillään, kun tahtoo jotain. Se rakastaa meidän vieraita ja on hyvinkin huomionkipeä, se on reipas ja kaikista oma päisin, hyvän tahtoinen ja lempeä, iloinen mutta tyyni, ei arka eikä pelokas, kerrassaan omalaatuinen.
Kaksi punaista ja yksi musta..Meidän lauma on täydellinen!! Kauniita ja täydellisiä bordercollieita. Kaikki kolme ovat meille yhtä rakkaita. Kaikilla on oma ihana luonteensa ja omat kuukeensa. Huomaa kuinka he tarvitsevat myös toisiaan. Toivotaan että kaikki kolme ovat osa meidän perhettä vielä monien monien vuosien ajan. Toivotaan että he pysyvät terveinä ja pystyvät nauttimaan elämästä, kuten koirien kuuluukin. Olemme ikionnellisia nästä meidän ihanista koiristamme. Kiitos Sannalle Emmistä ja Christinalle Lotasta. Hilla on oman kasvatustyön tulosta.

Emmi, Lotta ja Hilla nähdään kaikki seuraavan kerran Kajaanin KV-näyttelyssä 15.1.!2 kommenttia:

 1. "...riehaantuen täysin leikkimään... hauskan hassu luonne ilahduttaa päivästä toiseen. Hurmaava persoona... tuijottelee mietteliäänä ja hyppelee... rakastaa meidän vieraita ja on hyvinkin huomionkipeä, se on reipas ja kaikista omapäisin, hyväntahtoinen ja lempeä, iloinen mutta tyyni, ei arka eikä pelokas, kerrassaan omalaatuinen..."

  Ihan kuin Chandleristä kirjottaisit! Mätsää tuosta joka sana. On kyllä perinyt todella paljon luonnettansa emoltaan. :)

  Ja ihana kuvaus koko laumasta! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla! En malta odottaa kun näämme taas pian! :)

  Rakkaita terveisiä Chandlerille!
  Ihanaa sillä on siellä teidän kanssa "temppuillessa"! Ollaan niin onnellisia Chandlerin ihanasta kodista!
  Kiitos Anniina ja Juha.

  VastaaPoista