perjantai 10. helmikuuta 2012

Hillan toiset kuvaukset :)

HILLAN olkapää kuvattu tänään uudestaan kaikista mahdollisista suunnista eikä merkkejä Osteochondritis dissecansista eli OCD:stä edelleenkään. Luun päät näytti tosi siisteiltä. Seinäjoelle lähtee nyt kuvat siis eteenpäin ja katsotaan tarviiko istopala ruuvata kiinni eli odottaako meitä leikkuulle lähtö.

Nappasin jostain kuvan islanninlammaskoiran oikeasta olkapäästä ja merkitsin katkoviivalla irtopalan rajan. tässä kohtaahan pentuikäisellä koiralla sijaitsee kasvuviiva, jonka olisi kuitenkin pitänyt sulkeutua siihen mennessä kun Hilla törmäsi. Voi kuitenkin olla että se on vielä ollut hieman avonainen ja heikko, joka on aiheuttanut palan irtoamisen yhtetettynä kovaan törmäykseen. Arvelimme, että todennäköisesti peräkärryn aisaan sillon kerran pimeänä syksy iltana.

Hilla ei olkaa väänneltäessäkään aristellut olkaa ja liikkeet näytti ihan puhtailta. Ell sanoi että palan pakko olla rustossa kiinni, koska ei vaivaa yhtään.

Katsotaan mitä Seinäjoella asiantuntiat sanovat...

Alla oleva kuva on napattu jostain netistä, jossa on islanninlammaskoiran terve oikeanpuoleinen olkanivel. Merkitsin kuvaan suurinpiirtein sen kohdan mistä irtopala on lähtenyt. Edelleenkin saa vain ihmetellä miten se ei ole voinut olla kipeä???


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti