maanantai 19. syyskuuta 2011

Täällä me nautitaan syksyisistä ulkoilu-ja treeni- ilmoista!

Riina, Emmi, Hilla & Lotta

Just tultiin tuolta Norvajärven metiköstä, jossa oltiin porukalla treenaamassa hakua!
Mukana oli pätevä aloitteleva porukka; Nassu & bcu Milo, Henna, Olli & bcn Peppi, Marru & austpu Ozzi ja Nella suursnautsereineen. Kiitos!

Ennen kaikkea iso kiitos kokeneelle Nella-ohjaajalle isosta kasasta hyviä vinkkejä!

Tosi kiva alkaa treenaamaan porukassa jossa rodut ovat keskenään saman kaltaisia (bortsut/ aussit)
ja jossa ohjaajienkin henkilökemiat kohtaa! Tästä se lähtee..ainakin siihen asti että lunta on kainaloihin asti! ;)

Samalla porukalla vois alkaa treenaamaan myös tottis-bh juttuja, sekä agilityä!

Sain Hennalta tänään kommenttia että Lotta on muuttunu tosi paljon. Itsekkin olen sen kyllä kieltämättä huomannut, mutta hyvä asia tässä on se, että ainoastaan vain positiiviseen suuntaan.
Sen motivaatiotaso on ihan eri luokkaa kuin esim keväällä tai jos mietitään vuosi sitten syksyllä.
Siitä on tullu iloisempi ja tehokkaampi tekijä ja se on paljon avoimempi useissa tilanteissa, vaikka ei meillä sen kanssa onneksi koskaan ole ollutkaan mitään ongelmaa. Lotan kans otettiin varmaan 6 maalimiestä, eka haamuna ja loput viis valmiina. Ei hakenu jälkeä, vaan meni kivasti ilmavainulla ja eteni kivasti.
Jätin tälläkertaa näytön ja ilmasun pois. Viime kerrasta oli kuitenki jo aikaa niin halusin nähdä, miten se toimii. Otan vähän pelkkää ilmasutreeniä ennen ens viikon seuraavia treenejä, jossa otan patukat sitte matkaan.

Hillan pistot meni hienosti. Se on tosi omistajan perään-koira joten ekat pistot lähti kyllä vauhdilla, mutta pari ekaa metriä meni vähän niinku ohjaajan lisäkäskyjä odotellessa. Sitte tehtiin niin että avitin parilla askeleella, jonka jälkeen Hilla oli tosi varma mitä tässä pitää tehä ja erosi Emmistä ja Lotasta positiivisella tavalla niin, että se tykkäs jäädä maalimiehelle lepertelemään (ahne kun on)! ;) Lupaavaa toimintaa! ;)

Emmi toimi niinku Lottaki. Ne on ihmeellisen samanlaisia tässä lajissa, vaikka tokossa kuin yö ja päivä. Paljon ei löydy eroavaisuuksia. Ehkä ilmasu tulee olemaan aina Empulla varmempi, se on semmonen noutaja. Tuollaki se kanteli risuja ja kantoja kun patukka ei ollut kokoajan saatavilla! Se on muuten ihan pennun näkönen ku turkki puuttuu! Tuntuu että se on muuttunu takas pennuksi. Ja kun onhan se semmonen iloinen ihana höpsöttelijä ollu aina!

Riina & Hilla

EMMI

2 kommenttia:

 1. Voi eeeei tota viimeistä Emmi-kuvaa! Se näyttää ihan oikeesti niin pikkupennulta :D Ihana!

  Ja todellakin se minun kommentti Lotasta oli vain positiivista! Ei Lotta minun mielestä ikinä ole ollut millään tavalla negatiivisesti ajateltava koira vaan aina iloinen! Nyt vain jotenkin Lottakin on palannut "pennun" tasolle vaikkakin sitä aikuismaista harkintaa löytyy enemmän kun oikeesti pennulta :D
  Lotta on maailman paras mamma-koira! <3

  Todella kivat treenit, enkä malta odottaa seuraavia! :P

  VastaaPoista
 2. Een miekään Henna ottanu sitä YHTÄÄN negatiivisesti! :D

  Johdattelin vain tolla sun kommentilla aiheeseen ;)
  kun itse oon huomannu ihan saman että siitä on tullu semmonen iloinen ja pentumainen hupsuttelija.
  <3 <3 <3

  Joo seuraavia treenejä odotellessa!
  -Jossu

  VastaaPoista