perjantai 5. elokuuta 2011

Helmi lähti valloittamaan Etelä-Suomea!

Kun muut Lotan ja Cheron pennut lähtivät maailmalle jäi Helmi vielä kasvamaan ja odottelemaan sopivaa kotia Weekasilaan. Alunperinhän oli tarkoitus, että minä Johanna olisin ottanut Helmin itselleni, kun alusta asti oli varmaa, että Hilla jää äitille harrastuskaveriksi ja Helmille kun ei tuntunut löytyvän sopivaa paikkaa. Ja mitä kauemmin Helmi meillä asui, oli luopuminen entistä hankalampaa ja kriteerit muuttuivat vain entistä tarkemmiksi.


Kuitenkin kun kotona asustaa muutenkin kaksi nuorta koiraa (Lotta & Emmi) joiden kanssa kaikki on kuitenkin vielä aluillaan ja jokainen ansaitsee PALJON aikaa koulutusta ajatellen.
Kun meitä on kolme kouluttajaa, olisi neljä nuorta koiran alkua ollut liikaa saman katon alla.
Vaikka luopuminen onkin aina niin hankalaa. On järjen kuitenkin joskus näytettävä se tie. Ja Helmin kohdalla halusimme ehdottomasti odottaa että juuri se oikea koti löytyy.
                                                                                                    
Onni potkaisi tavallaan useampaa
kerralla, kun Cheron kasvattaja Cia oli soittanut ystävälleen Leenalle Espooseen ja kertonut lupaavasta bc-neidistä Rovaniemellä. Molemmin puolisen harkinnan jälkeen asia oli selvä. Tunne oli molemmin puolinen, tässä se on..oikea koira ja oikea perhe..vihdoin kohtaavat toisensa. Tätä oli odotettu..sitä tunnetta siitä että "Saletisti Natsaa"! ;)
Leena, Julia & Helmi, taustalla Joulupukin kammari
Helmi ja perhe Napapiirillä
Keskiviikkona Helmin perhe tuli hakemaan pikkuneitin kotiin. Helmi makasi kahvittelun ajan perheen jaloissa ja ihastui selvästi heti itse perheen isäntään! Kävimme yhdessä Napapiirillä Joulupukin pajakylässä..Helmikin pääsi perheensä kanssa ns. virallisesti ylittämään Napapiirin.

Helmi pääsee nyt lomailemaan viikoksi mökille Turun piekkeille, jossa Cia-kasvattajakin jo innolla odottaa
Helmin tapaamista! Automatka ja yöt ovat sujuneet hyvin.


  ONNEA MATKAAN MEIDÄN HELMI HELMERI, OLEHAN REIPAS, NÄHDÄÄN!

Helmi Johannan ja Riinan kanssa :)
Susanna & Helmi <3

3 kommenttia:

 1. Täällä joku vääntää itkua...Mutta niinhän se vaan on, joskus on laitettava järki tunteiden edelle. Kaikkea hyvää Helmille, näytä niille etelän immeisille ja koiruuksille mistä pohjosen tytöt on tehty!!

  VastaaPoista
 2. Täällä tuli samanlaiset fiilikset kuin Mirvalla :S :) Ihanaa, että Helmi löysi nyt sen OIKEAN perheen ja kodin!
  Kaikkea hyvää Helmille ja toivottavasti vielä kuullaan tytöstä! :) <3

  VastaaPoista
 3. Täytyy yhtyä Mirvaan ja Hennaan! Iloinen, mutta haikea juttu, ja mahtavaa että saletisti natsaa!
  Ja kuvat aivan loistavia!
  Helmille + perheelle onnea matkaan toivottaen A + pentulaatikkoaikona erottamaton ystäväsi C <3 Toivottavasti tavataan joskus. :)

  VastaaPoista