sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tornio KV 2011

Vietimme eilen mukavan päivän Tornion kansainvälisessä näyttelyssä ja tottakai mitä parhaimmassa seurassa. Kiitos Milla & Redi, Sanna, Fresco & Zeta sekä Anne Frodo & Vito!! :)
Ilmakin suosi meitä melkein koko päivän, iltäpäivällä aurinko tuli esiin ja lämmitti vähän turhankin paljon.
Mutta mahtava päivä kaiken kaikkiaan!

Koiratkin pärjäsi kerrassaan upeasti! Tuomarina: Lena Stålhandske, Ruotsi

Lotta pärjäsi mammaloman jälkeen jopa odotettuakin paremmin ollen avoimen luokan kolmas kera ERInomaisen arvostelun. Lotta esiintyi tosi hienosti! Ja huomaattehan kuinka hän näki vaivaa kihartaessaan turkkinsa näyttelyä varten? ;) Oli kuulkaa käherrin kuumana!
Ja Emmihän jo melkein tottuneeseen tapaansa keräsi koko potin kotiin ollen ROP ja sai vielä SERTin & CACIBinkin kaupan päällisiksi ;)


VSPn tittelin nappasi hienosti Emmin veli Frodo (Shadoway´s Crackerjack)! Myöskin SERTin & CACIBin kera!Kennel Shadoway´s oli hienolla kokoonpanolla ROP-kasvattaja ja sai KPn!!
Onnea Sanna & muut!

Kuvassa kasvattajaryhmä: EMMI (Shadoway´s Chasing Magic), FRODO (Shadoway´s Crackerjack), ZETA (Shadoway´s Final Fantasy) & FRESCO (Shadoway´s Midnight Magic).
Kuvista kiitos jälleen kerran Saaralle! 
https://picasaweb.google.com/saara.kangasniemi/237TornionKVLauantai#

2 kommenttia:

  1. JES mahtavaa, onnea kaikille! Ihanaa, kuin Lotta-mammallakin meni noin hienosti! :)

    VastaaPoista
  2. Mielettömän hieno päivä Weekasilaisilla ja tietty myös Emmin kasvattajalla, onnea paljon! Ja Lotalla niin nätisti kiharrettu karva, aivan ihana. On tuossa meiän Mantussa kyllä niiiiin paljo äitisä näköä!

    VastaaPoista